En oas mitt i trädgården

Vi fick i uppdrag av Jörgen och Kristina att bygga ett unikt arkitektritat orangeri i anslutning till deras villa.
Målet var att skapa en oas mitt i trädgården, en plats att trivas och umgås på, med närhet till växtligheten från trädgården och med stora ljusinsläpp.

Arbetet började med att riva bort det befintliga uterummet och sätta en ny grund med el och VVS indraget. När grunden väl var på plats tog arbetet med stommen fart.Från det grundliga förarbetet av konstruktör och arkitekt visste vi att det skulle krävas både precision och finess för att lyckas med byggnationen vilket gjorde arbetet extra roligt.

”Sven har varit en riktigt bra arbetsledare som fångat upp och förverkligat våra och arkitektens idéer och samtidigt varit tydlig i sin kommunikation med oss. Sedan har också hela projektet varit väldigt transparent, från start till mål, med allt från kostnader, tidsplaner och fakturor.”

Kristina och JörgenStora glaspartier tillsammans med glasdörrar som vätte ut mot trädgården monterades på plats. På halva taket monterades sedumtak och på andra halvan stora glasfönster för optimalt ljusinsläpp.

Insidan av taket kläddes i vitmålad furu som gick hand i hand med de vitlaserade bjälkarna av limträbalk.
Resultatet blev en fantastisk och unik plats att både tillbringa dagar som kvällar på. Helt enkelt en oas mitt i trädgården!

”Vi är väldigt nöjda! JWM har verkligen skickliga hanterverkare som levererat med både kvalité och noggrannhet rakt igenom. Alla har visat ett engagemang med stor passion och kommit med mycket tips som hjälpt oss utveckla projektet efterhand.”

Kristina och Jörgen


Skribent 28 juni, 2023

Johan Müller

Platschef och ägare

0705-82 39 79 - info@jwmbygg.se

Tidigare nyheter

Card image cap
10 juli, 2023
Glad sommar!

Vi vill passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en fantastisk sommar och semester!

Läs mer
Card image cap
17 maj, 2023
Totalrenovering av lägenhet i Malmö

Vi har nu färdigställt en totalrenovering av lägenhet i Malmö. Det har varit ett stort och omfattande arbete men resultatet har blivit riktigt bra.

Läs mer
Card image cap
6 april, 2023
Tankar om byggbranschen

Vi får ofta frågan om det är rätt att renovera nu eller om man ska vänta. Här delar vi med oss av våra tankar om byggbranschen just nu.

Läs mer