Vår verksamhet

En modern partner att lita på

Vi erbjuder ett brett verksamhetsutbud både till privatpersoner och företagskunder. Oavsett om det är stort eller lite mindre, arbetar vi modernt, professionellt och med fokus på högsta kvalité.

Rekommenderad läsning inför ditt projekt

Card image cap
Certifierade hantverkare vid badrumsrenovering

Är du i språng att renovera badrummet? – Se då till att dina hantverkare har rätt certifieringar.

Läs mer
Card image cap
Att tänka på inför renoveringen

Nu när sommaren har kommit ökar renoveringarna runt om i landet. Vi tar upp vad som är viktigt att tänka på inför ditt renoveringsprojekt.

Läs mer

Byggservice privat

Som privatperson är det mycket att tänka på när man köper byggtjänster. Vi på JWM försöker göra din upplevelse så smidig som möjligt. Det börjar redan vid första kontakten.

Vi ligger i framkant när det kommer till digitalisering inom byggbranschen. Vi har utvecklat ett digitalt offertsystem som gör att vi snabbt kan skicka ut offerter för att ge er en bra prisbild och budget för ert byggprojekt.

Våra planeringsverktyg gör att arbetet går smidigt och snabbt med tydliga tidsplaner och kontinuerlig uppföljning.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg hela vägen. Därför har du alltid en och samma kontaktperson genom hela ditt byggprojekt från planeringsstadiet till leverans.

Vi har ett brett utbud av tjänster - renoveringar och tillbyggnader, mindre fristående nybyggnationer samt olika serviceuppdrag. Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!

Kontakta oss

Byggservice företag

Vi på JWM Bygg erbjuder ett brett utbud av entreprenadtjänster till både kommersiella och professionella beställare. Vi tillgodoser ombyggnationer, tillbyggnader och nyproduktioner.

Ett bra samarbete ger en bra leverans – Genom vårt nätverk av professionella samarbetspartners hjälper vi till att samordna underleverantörer, konsulter och projektörer för att skapa ett effektivt arbetsflöde med tydlig kommunikation och bra kostnadseffektivitet i ert projekt.

Vår byggserviceavdelning hjälper våra beställare vid skador, mindre ombyggnationer och justeringar. Med en kort inställelsetid kan vi genomföra dessa uppdrag snabbt och bekymmersfritt och såklart har ni alltid en och samma kontaktperson genom hela projektet.

Vi gillar nya utmaningar – Ni är alltid välkomna att höra av er för att diskutera ert nästa projekt.

Kontakta oss

Bra för dig,
bra för oss
och bra för miljön!

JWM bygg arbetar målinriktat och systematiskt för att göra ständiga miljöförbättringar i det vardagliga och långsiktiga arbetet. Vi ska givetvis uppfylla kraven i lagar och förordningar men vi vill göra mer än så. För oss är det viktigt att alla i hela kedjan arbetar efter samma mål, därför är vi väldigt noga i valet av våra leverantörer och i valet av material. Vi utbildar och informerar löpande våra medarbetare för att skapa en aktiv medverkan i miljöarbetet. Läs hela vår miljö - och kvalitétspolicy nedan.

Med hjälp av vårt miljöarbete ska vi utveckla vår verksamhet och därmed skapa nya affärsmöjligheter.

 • Vi ska arbeta målinriktat och systematiskt med ständiga miljöförbättringar.
 • Miljöaspekterna skall beaktas vid utveckling av byggmetoder.
 • Vi ska uppfylla kraven i lagar, förordningar och övriga krav som Jwm Bygg berörs av.
 • Vi ska utveckla ett personligt ansvar hos medarbetarna genom utbildning, information och aktiv medverkan i miljöarbetet.
 • Våra leverantörer ska involveras i miljöarbetet.
 • Vi ska undvika material och metoder med miljörisker.

Grunden för vårt miljöarbete indelas i tre övergripande områden, de är:

 • Att ta hänsyn till och minimera miljöpåverkan under arbetet.
 • Att utnyttja lokala handlare på ett sätt som reducerar miljöpåverkan.
 • Att minska miljöbelastningen från av oss beställda/utförda transporter i relation till transportvolymen.
 • Vi ska vara lyhörda för våra kunders behov, åsikter och erfarenheter. Vi ska erbjuda kunden den bästa lösningen av projektet.
 • Våra kunder garanteras ett ändamålsenligt utformat serviceavtal med stor flexibilitet och framför allt, av kunden ansedd hög kvalité.
 • Genom att visa kunden vårt engagemang och vår pålitlighet ska vi ha marknadens bästa renommé.
 • Vi ska tillgodose våra kunders behov. Vi skall leverera snabbt och felfritt. Vi ska hålla en hög servicenivå under hela avtalstiden.
 • För oss på Jwm Bygg är det naturligt att följa upp våra kunders åsikter och erfarenheter. De hjälper oss i vår strävan att ständigt utveckla vårt kvalitetsarbete.

Kontakta JWM

Använd formuläret nedan för att kontakta oss med frågor eller förfrågningar så återkopplar vi så snabbt vi får möjlighet. Det går också bra att ringa oss på 0705-82 39 79 för ännu snabbare hjälp!