kampanj köksbild

Exklusivt samarbete med Kvik

Vi går in i ett exklusivt samarbete med Kvik och kan erbjuda alla våra kunder 20 % rabatt på hela utbudet från Kvik. Kök, badrum och garderober - du väljer från hela katalogen.Superenkelt och supersmidigt – Så här fungerar det!

Skicka in din förfrågan här under så blir du automatiskt registrerad för rabatten. Observera att du inte binder dig till något köp!

Inom 24 timmar kontaktar en rådgivare dig från Kvik där ni tillsammans går igenom era behov, budget och upplägg.

Självklart hjälper vi till vid installationen och med eventuella ombyggnationer i samband med monteringen.Rabatten är till för alla

20 % rabatt gäller även för dig som bara behöver komplettera något mindre till ditt befintliga kök eller badrum. Alla är välkomna!


Alltid hög kvalité

Under många år har vi monterat Kviks kök och badrum och kan verkligen gå i god för kvalitén på deras produkter. Har ni några frågor gällande erbjudandet går det alltid bra att ringa oss på JWM – 040 97 40 50.24 månader räntefri avbetalning

Vill du dela upp betalningen erbjuds möjligheten att lägga upp betalning på 24 månader utan ränta.Kontaktformulär

För att vi ska kunna ge dig rabatt på Kviks produkter behöver vi veta lite mer om dig. Fyll i dina uppgifter här under. Observera att du aldrig binder dig till något köp.


Skribent 7 december, 2022

Sven Wiese

Projektledare och kalkyl

0705-823979 - info@jwmbygg.se

Tidigare nyheter

Card image cap
20 juni, 2024
Glad Sommar!

Vi på JWM vill passa på att önska alla våra fina kunder och samarbetspartners en riktigt härlig sommar!

Läs mer
Card image cap
19 juni, 2024
Nya & bättre regler för ROT-avdraget

Från och med den 1 juli 2024 kommer rotavdraget att höjas för alla privatpersoner och hushåll.

Läs mer
Card image cap
22 januari, 2024
Byggbranschen 2024

Ränteläget har stabiliserat sig och inflationen ser ut att fortsätta ner samtidigt som vi fortfarande ser mycket oroligheter runt om i världen. Vad betyder allt det här för byggbranschen och hur påverkas våra kunder?

Läs mer