Exklusivt samarbete med Kvik

Vi går in i ett exklusivt samarbete med Kvik och kan erbjuda alla våra kunder 20 % rabatt på hela utbudet från Kvik. Kök, badrum och garderober - du väljer från hela katalogen.Superenkelt och supersmidigt – Så här fungerar det!

Skicka in din förfrågan här under så blir du automatiskt registrerad för rabatten. Observera att du inte binder dig till något köp!

Inom 24 timmar kontaktar en rådgivare dig från Kvik där ni tillsammans går igenom era behov, budget och upplägg.

Självklart hjälper vi till vid installationen och med eventuella ombyggnationer i samband med monteringen.Rabatten är till för alla

20 % rabatt gäller även för dig som bara behöver komplettera något mindre till ditt befintliga kök eller badrum. Alla är välkomna!


Alltid hög kvalité

Under många år har vi monterat Kviks kök och badrum och kan verkligen gå i god för kvalitén på deras produkter. Har ni några frågor gällande erbjudandet går det alltid bra att ringa oss på JWM – 040 97 40 50.24 månader räntefri avbetalning

Vill du dela upp betalningen erbjuds möjligheten att lägga upp betalning på 24 månader utan ränta.Kontaktformulär

För att vi ska kunna ge dig rabatt på Kviks produkter behöver vi veta lite mer om dig. Fyll i dina uppgifter här under. Observera att du aldrig binder dig till något köp.


Skribent 7 december, 2022

Sven Wiese

Projektledare och kalkyl

040 97 40 50 - info@jwmbygg.se

Tidigare nyheter

Card image cap
17 maj, 2023
Totalrenovering av lägenhet i Malmö

Vi har nu färdigställt en totalrenovering av lägenhet i Malmö. Det har varit ett stort och omfattande arbete men resultatet har blivit riktigt bra.

Läs mer
Card image cap
6 april, 2023
Tankar om byggbranschen

Vi får ofta frågan om det är rätt att renovera nu eller om man ska vänta. Här delar vi med oss av våra tankar om byggbranschen just nu.

Läs mer
Card image cap
14 november, 2022
Ett starkt samarbete med Eurotransport

Under året som gått har vi utvecklat vårt samarbete med Eurotransport.

Läs mer