Nytt kök till studentlägenhet

Under sommaren har vi rivit ut och byggt in ett nytt kök till en studentlägenhet i Lund.Det var i början på året som vi för första gången kom i kontakt med Carl Herweg. Han behövde hjälp att renovera köket till sin sons studentlägenhet i Lund. Efter en inledande projektering fick vi förtroendet att genomföra uppdraget.

”Vi tog in offerter från lite olika entreprenörer och JWM var de som gav bäst intryck” 

Carl Herweg

Runt midsommar började vi med att riva ut den befintliga inredningen för att anpassa för det nya köket från Kvik.

Därefter drog installationen i gång varpå vi direkt märkte att den ena väggen inte var i rak vinkel. Detta löste vi med en utbyggnad, en vägg på en vägg skulle man kunna säga. Här behövde vi även dra om elen och sätta en ny elcentral.


”Eftersom jag själv bor i Västerås hade jag inte möjligheten att vara på plats hela tiden. Därför kändes det extra tryggt att ha Sven och teamet från JWM där. Det var tydlig information och en tydlig planering. Där fanns ett engagemang och en trovärdighet i hela processen”

Carl Herweg

Som en sista touch slipade vi om golvet och målade om väggarna och lagom till att höstterminen skulle dra igång igen var allt klart.


”Jag kan med gott samvete rekommendera JWM och Sven. Jag har själv byggt och renoverat hus och kan bara säga att arbetet de gjort är enastående!”

Carl Herweg

Skribent 14 september, 2022

Sven Wiese

Projektledare och kalkyl

040 97 40 50 - info@jwmbygg.se

Tidigare nyheter

Card image cap
7 december, 2022
Exklusivt samarbete med Kvik

Vi går in i ett exklusivt samarbete med Kvik och kan erbjuda alla våra kunder 20 % rabatt på hela utbudet från Kvik. Kök, badrum och garderober - du väljer från hela katalogen.

Läs mer
Card image cap
14 november, 2022
Ett starkt samarbete med Eurotransport

Under året som gått har vi utvecklat vårt samarbete med Eurotransport.

Läs mer
Card image cap
19 september, 2022
Brandsäkring av verkstad för Litiumjonbatterier

Jungheinrich verksamhet i Arlöv behövde ett utökat arbetsutrymme för hantering av litiumjonbatterier.

Läs mer