Nytt kök till studentlägenhet

Under sommaren har vi rivit ut och byggt in ett nytt kök till en studentlägenhet i Lund.Det var i början på året som vi för första gången kom i kontakt med Carl Herweg. Han behövde hjälp att renovera köket till sin sons studentlägenhet i Lund. Efter en inledande projektering fick vi förtroendet att genomföra uppdraget.

”Vi tog in offerter från lite olika entreprenörer och JWM var de som gav bäst intryck” 

Carl Herweg

Runt midsommar började vi med att riva ut den befintliga inredningen för att anpassa för det nya köket från Kvik.

Därefter drog installationen i gång varpå vi direkt märkte att den ena väggen inte var i rak vinkel. Detta löste vi med en utbyggnad, en vägg på en vägg skulle man kunna säga. Här behövde vi även dra om elen och sätta en ny elcentral.


”Eftersom jag själv bor i Västerås hade jag inte möjligheten att vara på plats hela tiden. Därför kändes det extra tryggt att ha Sven och teamet från JWM där. Det var tydlig information och en tydlig planering. Där fanns ett engagemang och en trovärdighet i hela processen”

Carl Herweg

Som en sista touch slipade vi om golvet och målade om väggarna och lagom till att höstterminen skulle dra igång igen var allt klart.


”Jag kan med gott samvete rekommendera JWM och Sven. Jag har själv byggt och renoverat hus och kan bara säga att arbetet de gjort är enastående!”

Carl Herweg

Skribent 14 september, 2022

Sven Wiese

Projektledare och kalkyl

0705-82 39 79 - info@jwmbygg.se

Tidigare nyheter

Card image cap
10 juli, 2023
Glad sommar!

Vi vill passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en fantastisk sommar och semester!

Läs mer
Card image cap
28 juni, 2023
En oas mitt i trädgården

Vi fick i uppdrag av Jörgen och Kristina att bygga ett unikt arkitektritat orangeri i anslutning till deras villa.

Läs mer
Card image cap
17 maj, 2023
Totalrenovering av lägenhet i Malmö

Vi har nu färdigställt en totalrenovering av lägenhet i Malmö. Det har varit ett stort och omfattande arbete men resultatet har blivit riktigt bra.

Läs mer