Totalrenovering av lägenhet i Malmö

Vi har nu färdigställt en totalrenovering av lägenhet i Malmö. Det har varit ett stort och omfattande arbete men resultatet har blivit riktigt bra.Lägenheten på ca 60 kvm hade inte gjorts vid på närmare 30 år så där fanns en hel del att göra. Vi började med en total sanering av lägenheten och demonterade och stabiliserade väggar.

Ett helt nytt kök med nya vitvaror monterades och installerades tillsammans med nytt golv i hela lägenheten.Ett nytt badrum med ny installation av dusch, toalett och vask och med nytt kakel, kom sedan på plats. En hel del arbete med både VVS och el behövde också göras för att matcha de nya installationerna.
Det har varit ett roligt projekt och det är alltid kul att kunna lämna över en lyckad entreprenad till ytterligare en nöjd kund!

Skribent 17 maj, 2023

Sven Wiese

Projektledare och kalkyl

040 97 40 50 - info@jwmbygg.se

Tidigare nyheter

Card image cap
6 april, 2023
Tankar om byggbranschen

Vi får ofta frågan om det är rätt att renovera nu eller om man ska vänta. Här delar vi med oss av våra tankar om byggbranschen just nu.

Läs mer
Card image cap
7 december, 2022
Exklusivt samarbete med Kvik

Vi går in i ett exklusivt samarbete med Kvik och kan erbjuda alla våra kunder 20 % rabatt på hela utbudet från Kvik. Kök, badrum och garderober - du väljer från hela katalogen.

Läs mer
Card image cap
14 november, 2022
Ett starkt samarbete med Eurotransport

Under året som gått har vi utvecklat vårt samarbete med Eurotransport.

Läs mer