Totalrenovering av lägenhet i Malmö

Vi har nu färdigställt en totalrenovering av lägenhet i Malmö. Det har varit ett stort och omfattande arbete men resultatet har blivit riktigt bra.Lägenheten på ca 60 kvm hade inte gjorts vid på närmare 30 år så där fanns en hel del att göra. Vi började med en total sanering av lägenheten och demonterade och stabiliserade väggar.

Ett helt nytt kök med nya vitvaror monterades och installerades tillsammans med nytt golv i hela lägenheten.Ett nytt badrum med ny installation av dusch, toalett och vask och med nytt kakel, kom sedan på plats. En hel del arbete med både VVS och el behövde också göras för att matcha de nya installationerna.
Det har varit ett roligt projekt och det är alltid kul att kunna lämna över en lyckad entreprenad till ytterligare en nöjd kund!

”Med nylagda golv, allt målat, nytt kök och badrum är det, som varit en mörk och trist lägenhet, nu ett inbjudande och luftigt hem. Söker du en noggrann och flitig byggare till ditt byggprojekt så kan vi varmt rekommendera Sven och JWM Bygg.”

Liisa & Peter

Skribent 17 maj, 2023

Sven Wiese

Projektledare och kalkyl

0705-823979 - info@jwmbygg.se

Tidigare nyheter

Card image cap
22 januari, 2024
Byggbranschen 2024

Ränteläget har stabiliserat sig och inflationen ser ut att fortsätta ner samtidigt som vi fortfarande ser mycket oroligheter runt om i världen. Vad betyder allt det här för byggbranschen och hur påverkas våra kunder?

Läs mer
Card image cap
17 november, 2023
Renovering hos familjen Kittelberg

Vi har genomfört en stor renovering av en 70-tals villa till familjen Kittelberg i Bara.

Läs mer
Card image cap
28 september, 2023
Renovering av hus i Lomma

Under våren har vi färdigställt en omfattande renovering av Oscar Bengtssons villa i Lomma.

Läs mer