Ett starkt samarbete med Eurotransport

Under våren som varit kom vi i kontakt med Eurotransport för första gången. De behövde då hjälp med en tilläggsbyggnation av deras omlastningscentral ute i Staffanstorp.
Eurotransport hanterar hundratals personbilar varje dag och ställer höga krav på sina centraler båda vad gäller tillgänglighet och säkerhet.

Under året som gått har vårt samarbete utvecklats och idag har vi hjälpt till med flera varierande projekt vid olika tillfällen.

”JWM håller alltid hög professionalitet och är väldigt noggranna i sitt arbete. Det finns en anledning till att jag ringt dem så många gånger 😉. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete.”

Magnus Bengtsson – Projektledare, Eurotransport

Några av de projekt som vi varit inblandade i under året innefattar installation av tunga säkerhetsklassade dörrar. Montering av skyddsbarriärer av plåt på vägg och installation av ett säkert nyckelinkast på en fristående nyckelcontainer.
”Jag kan verkligen gå i god för JWM som är ett mycket kompetent team av både duktiga tjänstemän och yrkesmedarbetare.”

Magnus Bengtsson

Vi på JWM ser fram emot ett fortsatt gott och långt samarbete med Eurotransport.

Skribent 14 november, 2022

Sven Wiese

Projektledare och kalkyl

040 97 40 50 - info@jwmbygg.se

Tidigare nyheter

Card image cap
17 maj, 2023
Totalrenovering av lägenhet i Malmö

Vi har nu färdigställt en totalrenovering av lägenhet i Malmö. Det har varit ett stort och omfattande arbete men resultatet har blivit riktigt bra.

Läs mer
Card image cap
6 april, 2023
Tankar om byggbranschen

Vi får ofta frågan om det är rätt att renovera nu eller om man ska vänta. Här delar vi med oss av våra tankar om byggbranschen just nu.

Läs mer
Card image cap
7 december, 2022
Exklusivt samarbete med Kvik

Vi går in i ett exklusivt samarbete med Kvik och kan erbjuda alla våra kunder 20 % rabatt på hela utbudet från Kvik. Kök, badrum och garderober - du väljer från hela katalogen.

Läs mer